PeniX active creme

PeniX active creme

Penix Active crème is een verzorgende crème die de doorbloeding van de penis bevorderd waardoor een erectie makkelijker tot stand gebracht kan worden. De bestanddelen zorgen voor een optimale conditie en doorbloeding zodat niets een erectie meer in de weg staat.

Naast een betere doorbloeding wordt ook de huid gereinigd waardoor deze er beter uit zal gaan zien.

Inhoud: 75ml

€ 22.95
niet op voorraad

Dosering

Een hoeveelheid Penix acive zo groot als een kers op de penis aanbrengen en zachtjes inmasseren tot de créme is ingetrokken.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen bekend. Bij onverdraagzaamheid stoppen met gebruik. Test een kleine hoeveelheid créme op uw arm om te kijken ofdat u allergisch bent voor één van de bestandsdelen.

Ingredienten

Water, Glycerin, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Cetyl Dimenthicone, Caprylic/Capric Triglycerides, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Simmondsia Chinensis Oil, Cera Flava, Alcohol denat., Muira Puama Lignum Extract, Panax Ginseng Extract, Ginkgo Biloba Extract, Tocopheryl Acetate, Tocopheryl Nicotinate, Cinnamodum Zeylanicum Oil, Cinnamal, Rosmarinus officinalis Oil, Xanthan Gum, Phenoxyethano, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutypraben, Butyparaben, D-Limonene, Linalool, Eugenol.

Inhoud verpakking

75ml Créme in tube.

Houdbaarheid

De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking. Afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Na openen 12 maanden houdbaar.

Wat u moet weten voordat u dit product gebruikt

Net als alle andere peniscrémes kunt u ook Penix active niet samen met een condoom gebruiken. Wacht minimaal 30 minuten met het gebruiken van een condoom nadat de créme is ingetrokken. Op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren.